jaume@muma.cat

Director d’art

david@muma.cat

Director d’art

olga@muma.cat

Disseny gràfic i web

roser@muma.cat

Col·laboradora

Història

La nostra història neix quan el Freehand encara era el rei i quan amb un escàner fèiem meravelles. Va ser aleshores que Axioma Comunicació va unir-nos gràcies als nostres ingenus i ambiciosos portfolis fets a mà. Així vam tenir l’oportunitat d’aprendre què eren uns Arts Finals rigorosos, a preparar maquetes de catàlegs impecables, a dissenyar caixes de text composades al milímetre i sobretot, a parir moltes cartes de gelats. Mmmmm.

 

Més tard trencant etapes vam respirar Paris, vam obrint els ulls a Budapest, vam compartir el naixement de l’estudi Bubble en ple barri de Gràcia de Barcelona, i vam estar suant llargues nits per a clients de tota mena com Gas Natural, Danone, Melià, SkodaContrapunto BBDO o Orkla Cederroth. Amb tot això, i molt més, vam reafirmar les nostres passions per la comunicació visual.

 

Així, des de fa més de 5 anys sabem com és de necessari sumar esforços i experiències per ser més forts. Volem triar el camí més adequat. Muma graphic design ha nascut amb ganes de compartir criteris, superar obstacles i seguir creant equips sòlids per saber trobar solucions junts.

Col·laboradors

Programació: Putos Modernos

Estratègia: Sherwood TheBosc

Xarxes i fotografia: Laia Collet

Fotografia: Marc Llibre

Contacte

c/Doctor Carulla 45, baixos

08017 Barcelona

Escriu-nos a: hola@muma.cat